Den del hvor vi skal have dine penge

Nothing

Det er ikke gratis at holde en Con i Danmark - eller andre steder. Måske? (Vi har faktisk ikke tjekket det - shhh). Pengene går udelukkende til at dække udgifter i forbindelse med foreningen Con2 - herunder leje af bil (så vi kan købe mad og slik), morgenmad, printerblæk, og en smule til fjollede tøjdyr.

Bemærk: Det koster 5 kr. ekstra at betale i døren.


I år regner vi desværre ikke din pris automatisk ud. Du kan selv regne det ud lige nu, med priserne nedenfor - det er heldigvis ikke voldsomt kompliceret - eller du kan tilmelde dig og vente til vi sender dig en mail om hvor meget du skylder vores grådige leprechaun i banken. Hvis alt gå vel burde du have vores udregning af din tilmeldingspris inden for en uges tid, men det er en manuel process og kan derfor godt svinge lidt. Hvis det tager lidt lang tid eller vi er tæt på at Con2 går i luften må du meget gerne skrive til mail@con2.dk og prikke til vores regnskabsnisse. Husk at oplyse navn!

Priser

For entré...
175 kr. for hele connen eller...

For mad...
Aftensmad lørdag Hemmelighedernes gryderet (50 kr) (faktisk menu kommer snarrest! pris forbliver det samme)
Morgenmad og frokost er inkl. i entréprisen for de relevante dage.

For at være studerende eller ung...
Hvis du er studerende (dvs. du har gyldigt studiekort) eller er under 25 år kan du trække 50 kr. fra prisen.

Eksempler

  1. John Doe deltager hele lørdag, men tager hjem lørdag nat og har andre planer søndag. John spiser med lørdag og er gammel kanin, så prisen for Connen bliver 190kr (70kr for lørdag dag, 70kr for lørdag aften/nat, og 50kr for mad)

  2. Alice Bobsen deltager hele Connen. Alice spiser med lørdag og er studerende, så prisen for Connen bliver 175kr (175kr for hele connen, 50kr for mad, og -50kr rabat for)

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal betale, kan du finde vores udregner her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/Con2_udregner

Betal her...

Vores leprechaun bor i Lån & Spar Bank, på reg. nr. 0400, konto 4015748228. Når du betaler skal du huske at skrive dit for- og efternavn med som kommentar, ellers ved vi ikke hvor pengene kommer fra. Vi har det egentlig fint med penge som falder ned fra himlen, men vi regner med at du gerne vil sørge for at du nyder godt af dine egne penge, trods alt. Ret skal være ret.

OBS:

Du skal selvfølgelig først betale efter du har tilmeldt dig!